DEVINO PARTENER WALL DECO


    Dorința de a personaliza un obiect, o încăpere pornește din faptul că oamenii iși doresc o conexiune mai puternică cu acea cameră . Vor să aibă propria amprentă pusă și să își transfigureze personalitatea, gândurile și emoțiile în plan real, palpabil.
    Noi ascultăm fiecare client și fiecare dorință a acestuia pentru a îl putea înțelege și direcționa în întregul proces.

    Putem să îți creăm un model unic de fototapet sau să personalizăm orice design, ținând cont de nevoile tale (dimensiuni și stil). 

    Suntem o companie de grafică care lucrează cu toate fațetele de design și producție de tapet și fototapet, ce apreciează partenerii noștri comerciali și oferim discounturi comerciale companiilor alături de care lucrăm în mod regulat. 

    Relațiile noastre de afaceri sunt foarte importante pentru noi și ne străduim să vă oferim tot sprijinul de care aveți nevoie pentru implementarea cu success a proiectelor dumneavoastra de design.

   Oferim, de asemenea, mostre gratuite cât și cataloage partenerilor noștri. Vă rugăm să ne contactați cu aceste solicitări, indicând numele modelului și alegerea materialului.FOTOTAPET ȘI TAPET PENTRU SPAȚII COMERCIALE   Oferim toate produsele și modelele noastre pe o gamă largă de materiale. Pentru lucrări comerciale folosim un suport din țesătură sintetică pentru durabilitate, ușurință de instalare și rezistență.

    Toate aceste materiale au aspect grozav, sunt produse în Olanda, Germania sau SUA, fiind foarte calitative. Ele au un finisaj mat, cu textura subtilă sau satinată pe suprafața materialului, creând astfel un produs final robust, de înaltă calitate comercială.

    Mai jos regăsiți 3 materiale cu texturi diferite:Datorită procesului său de fabricație, materialele comerciale îndeplinesc criteriile de clasificare anti-mucegai Bio-Pruf și clasa B-s1 pentru rezintenta la foc. Bio-Pruf™ este o tehnologie care oferă protecție antimicrobiană.CONTRACTE COMERCIALE PERSONALIZATE


     Ne bucurăm să lucrăm la proiecte mari executate în serie, dar ne simțim foarte confortabili și atunci când realizăm proiecte personalizate (pentru fiecare perete individual). Scopul nostru final este să depășim așteptările clienților nostri realizând produse de înaltă calitate și să ajutăm la construirea unei lumi în care oamenii să se exprime fără limite.

    Am dezvoltat multe relații de durată cu clienți comerciali de-a lungul anilor. Permiteți-ne să folosim această experiență pentru a vă ajuta compania cu toate nevoile dumneavoastră grafice.

Alatură-te Comunității WallDeco