Lac Poliuretanic Transparent Mat Pentru Fototapet Stucco

260,00 RON (TVA inclus)
Transport gratuit.

1-Website

Whatsapp-PC

Descriere

Lacul poliuretanic transparent se aplica doar peste fototapetele texturate, din vinil si se foloseste in special in bai sau in orice spatiu cu umiditate. In bai se recomanda aplicarea in doua straturi.

Cantitate: 1L

Suprafata Acoperire: 20m2 Strat/ sau 10m2/doua straturi

Modul de preparare

Se adaugă Componenta A în Componenta B, se omogenizează bine  până la obținerea unui amestec omogen. Se toarnă într-un alt recipient curat și se omogenizează din nou .


Procedeul de aplicare

Produsul poate fi aplicat cu trafalet cu lungime fir de 11mm. Pentru un aspect uniform, se aplică întotdeauna „ud pe ud”( 30 min intre straturi). Se va acorda o atenție sporită asupra aplicării cât mai uniforme a materialului, pentru evitarea urmelor de rolă.

Durata de prelucrabilitate

Cca 120 de minute la temperatura de +20°C și 60 % umiditate relativă a aerului. Temperaturile înalte reduc, temperaturile reduse prelungesc timpul de prelucrabilitate.

Temperatura materialului, a mediului de lucru și a stratului suport: min. +10°C, max. +25°C.

Curățarea instrumentelor de lucru

Imediat după utilizare, sau în cazul pauzelor de lucru mai lungi, cu apă, sau cu apă caldă și săpun.

Intrebari si Raspunsuri

Toate fototapetele noastre sunt personalizate, ceea ce înseamnă că vom modifică designul pentru dimensiunile peretelui dumneavoastră. Dacă aveți mobilier fix, putem chiar să ajustăm designul pentru a se înconjura cu mobilierul dvs., astfel încât designul să fie complet vizibil.

Sigur! Această este specialitatea noastră. Dacă nu gășiți un design care să vă placă pentru pereții dvs., îl putem crea pentru dvs. Lucrăm cu designeri de interior, arhitecți, pentru a crea modele murale unice pentru a vă da viață pereților.

Materialele principale cu care lucrăm sunt următoarele:
Vello (180g) este un material ECO (fără PVC), cu finisaj mat, foarte utilizat în amenajarea spațiilor cu fototapet . Este realizat din fibre textile nețesute. Materialul Vello își păstrează culorile timp îndelungat, chiar și în încăperi expuse la razele solare. După uscare materialul Vello rămâne stabil. Se întreține foarte ușor cu o lavetă umedă, iar în cazul în care doriți să-l îndepărtați, acesta nu va deteriora suprafață peretelui. Aplicarea acestui material se poate face cu orice adeziv pentru fototapet netesut. Stucco, Lienzo și Pintura ( 300g – 350g) sunt materiale premium cu aspect texturat realizate din vinil de calitate și un suport puternic nețesut.
PINTURA este un material gros ( 350g ) realizat din vinil de calitate și un suport puternic nețesut, el are cu o textură îndrăzneață similară cu peria unui artist.
STUCCO este un material gros ( 350g ) realizat din vinil de calitate și un suport puternic nețesut cu o textură de ipsos.
LIENZO este un material gros ( 300g ) realizat din vinil de calitate și un suport puternic nețesut cu o textură naturală de in.

Toate materialele texturate sunt tratate ignifug cât și Bio-Pruf™, o tehnologie care oferă protecție antimicrobiană de lungă durată. Aplicarea se face folosind adeziv pentru fototapete grele din vinil. Toate etapele aplicării acestui material se regăsesc în fișa de montaj. Se întrețîn foarte ușor cu o lavetă umedă. Toate materialele texturate sunt materiale de tip premium putând fi utilizate și în amenajarea de: birouri cu trafic intens, medii comerciale, domeniul hotelier și îngrijire a sănătății. Pot fi aplicate și în medii umede ( ex. în baie ) dacă se aplică o protecție lichidă (o rășînă poliuteranica transparență). Cernelurile folosite sunt ecologice pe baza de apă, ale liderului mondial în domeniul imprimarii de fototapet , Hewlett-Packard.
Cernelurile din seria HP Latex folosite pentru realizarea gamei de fototapet nu dăunează sănătății dvs. și a copiilor dvs. Aceste cerneluri asigura durabilitate și obținerea celor mai bune culori creând un fototapet de înalta calitate grafică fiind aprobate internațional pentru pentru utilizare în școli, grădinițe, creșe, spitale, hoteluri, spații de locuit.

Prețul variază în funcție de material, design și de cerințele peretelui. Răsfoiți modelele noastre și contactați-ne telefonic, pe WhatsApp sau pe email pentru a discuta despre dimensiunea modelului dvs. și cum vă putem ajută. Vă vom oferi întotdeauna o ofertă pentru aprobare înainte de a vă imprimă comandă.

Toate materialele de pe www.walldeco.ro se aplică ușor. În funcție de dimensiunile solicitate, fototapetul este împărțit în mai multe fâșii(bucăți), lățimea maximă a fâșiilor este de 100cm pentru Vello și 130/135 cm pentru celelalte materiale! În fiecare colet gășiți fișa cu instrucțiunile de aplicare pentru materialul ales. Este obligatoriu că pe suprafețele unde se montează fototapet să se aplice o amorsă nediluata, cu 24 ore înainte. În sezonul rece, temperatura pereților trebuie să fie de minim 15 Grade Celsius. Pentru realizarea unui montaj de calitate, respectați toți pașii din fișa de montaj în ordinea enumerată. Întreținerea se face folosind o lavetă umedă, fără să apăsați prea tare.

Acordăm o importantă deosebită acestor două procese (de ambalare și livrare). Fototapetul este rulat în folie cu bule și ambalat într-un tub gros din carton, sigilat la capete cu capace și capse metalice.
Livrarea se face cu GLS și este gratuită în orice zona din țară. Termenul de livrare este de 24 ore din moment ce coletul este ridicat de curier!