Fototapet Pizza Slice

159,00 RON / m2
Transport gratuit.
Selecteaza Material
Va recomandăm să adăugați 5 cm suplimentari la lungime și la înălțime, pentru a evita posibilele erori de montaj.
Adezivul nu este inclus in pretul afisat.
In functie de dimensiunile solicitate, fototapetul este impartit in mai multe fasii.
Suprafata totala (mp):
Pret Total:

1-Website

Whatsapp-PC

Descriere

Cream povesti vizuale bazate pe experientele si emotiile tale, transformandu-le in decoratiuni. La Wall Deco gasesti cele mai atractive modele de fototapet care se pot personaliza dupa specificatiile oferite de client.

Dorinta de a personaliza un obiect, o incapere pornește din faptul ca oamenii isi doresc o conexiune mai puternica cu acel lucru. Vor sa aiba propria amprenta pusa si sa isi transfigureze personalitatea, gandurile si emotiile in plan real, palpabil.
Noi ascultam fiecare client si fiecare dorinta a acestuia pentru a il putea intelege si a il directiona in intregul proces.


Tip de aplicabilitate: Perete/Tavan
Tehnologia imprimare: HP Latex
Rezistenta UV: Da
Permite peretelui sa respire: Da
Numar Fasii: In functie de dimensiuni, modelul este impartit in mai multe fasii
Lavabil: Da
Zone de utilizare:
In orice camera, inclusiv in baie*
Intretinere: Laveta umeda

*Pentru aplicarea in baie recomandam materialul Stucco, peste care se va aplica o rasina poliuteranica transparenta.

In anumite circumstanțe, redarea culorilor și modelelor pe ecran nu reflectă cu exactitate produsele finale, datorită calibrărilor distincte ale echipamentelor tehnice utilizate.Vello este un material ECO (fara PVC), cu finisaj mat, foarte utilizat in amenajarea spatiilor cu fototapet . Este realizat din fibre textile netesute. Latimea maxima a fasiei pentru acest material este de 105cm (exemplu: la un model cu lungimea de 315cm, imaginea se va imparti in 3 fasii de 105cm).

Materialul Vello își păstrează culorile timp indelungat, chiar si in incaperi expuse la razele solare. Montarea fototapetului se realizeaza cu usurinta deoarece adezivul se aplica direct pe perete. Dupa uscare materialul Vello ramane stabil. Acest tip de material permite peretelui „sa respire”, astfel ca riscul de condens si mucegai este minim. Se intretine foarte usor cu o laveta umeda, iar in cazul in care doriti sa-l indepartati, acesta nu va deteriora suprafata peretelui. Aplicarea acestui material se poate face cu orice adeziv pentru fototapet netesut.

Stucco este un material cu aspect texturat intrat in relief. Este ignifug și este tratat cu Bio-Pruf™, o tehnologie care oferă protecție antimicrobiană de lungă durată. Aplicarea acestui material se face folosind adeziv pentru fototapete grele din vinil. Toate etapele aplicarii acestui material se regasesc in fisa de montaj. Latimea maxima a fasiei pentru acest material este de 135cm (exemplu: la un model cu lungimea de 405cm, imaginea se va imparti in 3 fasii de 135cm).Toate materialele de pe www.walldeco.ro se aplica foarte usor. In functie de dimensiunile solicitate, fototapetul este impartit in mai multe fasii(bucati), latimea maxima a fasiilor este de 105cm pentru Vello si 135cm pentru Stucco! In fiecare colet gasiti fisa cu instructiunile de aplicare pentru materialul ales. Este obligatoriu ca pe suprafetele unde se monteaza fototapet sa se aplice o amorsa nediluata, cu 24 ore inainte. In sezon rece, temperatura peretilor trebuie sa fie de minim 15 Grade.

Pentru realizarea unui montaj de calitate, respectati toti pasii din fisa de montaj in ordinea enumerata.

Intretinerea se face folosind o laveta umeda, fara sa apasati prea tare.


Acordam o importanta deosebita acestor doua procese (de ambalare si livrare). Fototapetul este rulat in folie cu bule si ambalat intr-un tub gros din carton, sigilat la capete cu capace si capse metalice.

Livrarea se face cu GLS si este gratuita in orice zona din tara. Termenul de livrare este de 24 ore din moment ce coletul este ridicat de curier!


Printam doar pe materiale de calitate, tratate, care ofera un grad ridicat de durabilitate. Cernelurile folosite sunt ecologice pe baza de apa, ale liderului mondial în domeniul imprimarii de fototapet , Hewlett-Packard.

Cernelurile din seria HP Latex folosite pentru realizarea gamei de fototapet nu dauneaza sanatatii dvs. si a copiilor dvs. Aceste cerneluri asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori creand un fototapet de inalta calitate grafica fiind aprobate international pentru pentru utilizare in scoli, gradinite, crese, spitale, hoteluri, spatii de locuit.

Intrebari si Raspunsuri

Toate fototapetele noastre sunt personalizate, ceea ce înseamnă că vom modifică designul pentru dimensiunile peretelui dumneavoastră. Dacă aveți mobilier fix, putem chiar să ajustăm designul pentru a se înconjura cu mobilierul dvs., astfel încât designul să fie complet vizibil.

Sigur! Această este specialitatea noastră. Dacă nu gășiți un design care să vă placă pentru pereții dvs., îl putem crea pentru dvs. Lucrăm cu designeri de interior, arhitecți, pentru a crea modele murale unice pentru a vă da viață pereților.

Materialele principale cu care lucrăm sunt următoarele:
Vello (180g) este un material ECO (fără PVC), cu finisaj mat, foarte utilizat în amenajarea spațiilor cu fototapet . Este realizat din fibre textile nețesute. Materialul Vello își păstrează culorile timp îndelungat, chiar și în încăperi expuse la razele solare. După uscare materialul Vello rămâne stabil. Se întreține foarte ușor cu o lavetă umedă, iar în cazul în care doriți să-l îndepărtați, acesta nu va deteriora suprafață peretelui. Aplicarea acestui material se poate face cu orice adeziv pentru fototapet netesut. Stucco, Lienzo și Pintura ( 300g – 350g) sunt materiale premium cu aspect texturat realizate din vinil de calitate și un suport puternic nețesut.
PINTURA este un material gros ( 350g ) realizat din vinil de calitate și un suport puternic nețesut, el are cu o textură îndrăzneață similară cu peria unui artist.
STUCCO este un material gros ( 350g ) realizat din vinil de calitate și un suport puternic nețesut cu o textură de ipsos.
LIENZO este un material gros ( 300g ) realizat din vinil de calitate și un suport puternic nețesut cu o textură naturală de in.

Toate materialele texturate sunt tratate ignifug cât și Bio-Pruf™, o tehnologie care oferă protecție antimicrobiană de lungă durată. Aplicarea se face folosind adeziv pentru fototapete grele din vinil. Toate etapele aplicării acestui material se regăsesc în fișa de montaj. Se întrețîn foarte ușor cu o lavetă umedă. Toate materialele texturate sunt materiale de tip premium putând fi utilizate și în amenajarea de: birouri cu trafic intens, medii comerciale, domeniul hotelier și îngrijire a sănătății. Pot fi aplicate și în medii umede ( ex. în baie ) dacă se aplică o protecție lichidă (o rășînă poliuteranica transparență). Cernelurile folosite sunt ecologice pe baza de apă, ale liderului mondial în domeniul imprimarii de fototapet , Hewlett-Packard.
Cernelurile din seria HP Latex folosite pentru realizarea gamei de fototapet nu dăunează sănătății dvs. și a copiilor dvs. Aceste cerneluri asigura durabilitate și obținerea celor mai bune culori creând un fototapet de înalta calitate grafică fiind aprobate internațional pentru pentru utilizare în școli, grădinițe, creșe, spitale, hoteluri, spații de locuit.

Prețul variază în funcție de material, design și de cerințele peretelui. Răsfoiți modelele noastre și contactați-ne telefonic, pe WhatsApp sau pe email pentru a discuta despre dimensiunea modelului dvs. și cum vă putem ajută. Vă vom oferi întotdeauna o ofertă pentru aprobare înainte de a vă imprimă comandă.

Toate materialele de pe www.walldeco.ro se aplică ușor. În funcție de dimensiunile solicitate, fototapetul este împărțit în mai multe fâșii(bucăți), lățimea maximă a fâșiilor este de 100cm pentru Vello și 130/135 cm pentru celelalte materiale! În fiecare colet gășiți fișa cu instrucțiunile de aplicare pentru materialul ales. Este obligatoriu că pe suprafețele unde se montează fototapet să se aplice o amorsă nediluata, cu 24 ore înainte. În sezonul rece, temperatura pereților trebuie să fie de minim 15 Grade Celsius. Pentru realizarea unui montaj de calitate, respectați toți pașii din fișa de montaj în ordinea enumerată. Întreținerea se face folosind o lavetă umedă, fără să apăsați prea tare.

Acordăm o importantă deosebită acestor două procese (de ambalare și livrare). Fototapetul este rulat în folie cu bule și ambalat într-un tub gros din carton, sigilat la capete cu capace și capse metalice.
Livrarea se face cu GLS și este gratuită în orice zona din țară. Termenul de livrare este de 24 ore din moment ce coletul este ridicat de curier!

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review